Seznam stránek

30 listopadu 2021

Změna loga i u II. kanálu AzaNovin AzaŽurnálu

 

AzaŽurnál v podstatě neměl úplně vlastní "čtvercové" logo, jeho dosavadní logo vycházelo z legendárního loga AzaNovin, které bylo částečně překryto názvem AzaŽurnál. Takže bylo nutné i toto logo našeho druhého kanálu změnit.

Nové logo AzaŽurnálu obsahuje samozřejmě též nové logo AzaNovin, jako mateřskou značku. Výměna loga již proběhla kupříkladu na facebookové stránce. Logo AzaŽurnálu, narozdíl od loga AzaNovin, má jen jednu variantu, tedy světlou. Odpovídá to i vzhledu webu, tmavá varianta v tomto případě nebyla nijak nutná, neb by nenašla uplatnění.

AzaŽurnál Logo
Nové logo AzaŽurnálu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plánovaná změna vzhledu úvodní strany AzaŽurnálu

Do konce tohoto roku se uskuteční další z řady změn na úvodní straně AzaŽurnálu. Bude tím završeno hledání vhodné struktury a prezentace. Tudíž by se mělo jednat o poslední změny a po této proměně by již vzhled a struktura webu a předně úvodní strany měla zůstata dlouhodobě stejná a neměnná.

Vstup do OSMÉ sezóny

Těmito změnami, a do konce roku jich ještě několik proběhne (v různých oblastech), v celém projektu Xmagazínu, a jeho jednotlivých součástí, se chceme připravit na vstup do další sezóny. Ano, je to neuvěřitelné, ale ta sezóna bude již osmou. Držíme se trendu pozvolných změn a chceme, aby celý projekt do dalšího roku vstupoval zase o píď lepší, výkonnější, kvalitnější a působil svěžejším dojmem.

 

AzaNoviny
Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)