Seznam stránek

28 června 2024

AzaNoviny - Televizní program, Vtipy a Klub blogerů

V rámci směřování ke kulatému desátému výročí AzaNovin, které nás čeká v příštím roce, budou nyní veškeré aktivity a úpravy v celém projektu kráčet k tomu, abychom vše měli dle našich představ, což tak úplně nyní neplatí. Ano, čeká nás ještě dost práce, jak už jsme oznamovali v minulém článku k devátému výročí.

Televizní program

Z nabídky menu hlavního webu AzaNoviny jsme odstranili Televizní program. V podstatě to byla taková pozůstalost ještě z dob spuštění nového webu AzaNovin z roku 2017. Usoudili jsme, že již neplní žádný účel, čtenáři a návštěvníky stránek nebyl ani poptáván. Takže tuto historickou rubriku v menu jsme zrušili.

Vtipy

V následujícím období by se měla naopak rozrůst rubrika z menu Vtipy, s podrubrikami IT vtipy a Vtipy a vaření.


Xglosy - Tři roky v Klubu blogerů

Anděl Azazel se na svém blogu Xglosy po čase vrátil k tématu Klub blogerů. V čase třetího výročí, kdy se nejen blog Xglosy spadající do projektu AzaNoviny Xmagazín A-A, ale také Archa X, staly členem zmiňovaného klubu, což se odehrálo právě v červnu roku 2021.

Žvanec na konec

Jedním z posledních publikovaných receptů na AzaNovinách v rubrice Recepty a vaření byl návod na výrobu domácí šunky bez šunkovaru.

 

Domácí šunka (bez šunkovaru) - Recepty a vaření
Domácí šunka (bez šunkovaru)


A to je pro dnešek vše letem světem Azasvětem.


AzaNoviny
Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)