Seznam stránek

20 června 2016

INFO AN: 30. číslo; Články; X-Fórum

AzaNoviny číslo 30 budou z období 12.6 - 18.6. a měly by vyjít v následujících dnech. Z obsahu Vám tentokráte nic neprozradíme, nechte se překvapit. A protože se jedná o kulaté číslo, zbystřit by měly hlavně dámy, neb se v něm objeví Muž AzaNovin.

Poslední Azapoznámka hodnotila dosavadní působení nového majitele Xchatu. Další článek, který redakce AN chystá bude též hodnoticí, bude se zabývat ne příliš úspěšným neřku-li úpadkovým vedením Xchatu šéfem adminů Prazdrojem od roku 2010 kdy vedl Xchat v páru s Pav.m. Ono v dobách rozmachu, boomu se vede cokoliv dobře a moc se toho zkazit nedá, i trochu lepší neandrtálec by jistě nedosáhl horších výsledků. Dobrý manager se ale pozná v dobách zlých. Ukážeme si některá naprosto protichůdná rozhodnutí z posledních let, kdy si položíme otázku a vám nabídneme dvě možnosti odůvodnění nekonzistentních a logiky a zdravého rozumu postrádajících rozhodnutí tohoto žabáka na prameni. Jako ve většině případů, necháme zhodnocení na vás a nemusíte přijmout ani jednu z našich nabízených možností. Zatím si položme otázku jinou - Mohl být Xchat někde úplně jinde, pokud by, jak již zmiňovaný žabák na prameni, ho "po staletí" neumrtvoval tento ZDROJ pra?

Dále máme zprávy o tom, že i v konkurenční redakci, tedy SuperBulváru, se připravuje jakýsi článek, více informací k tomu zatím nemáme.

Novou posilou portálu X-Fórum se stal metalový guru a literární znalec LordAnathema, který k již před časem do moderátorské pozice dosazených AzaNovin obhospodařujících svá AN fóra, dostal do správy celou kategorii Hudba a fórum Literatura. Přijďte se zapojit do diskuzí, kdy u nás víme, že diskuze je od slova diskutovat, narozdíl od Xchatový Fór a nejen, kde platí to, co velmi správně a sarkasticky vyjádřil tamní uživatel Lingali "Smyslem chatování je? ... Mlčet ..... Smyslem fóra je? ... Nikdy nepsat ...". U nás se nemusíte bát vyjadřovat své názory, my Vás jako xchatový admin Giggo nebudeme nazývat k*koty. Pokud zvládnete víc než smajlíkování a čtyřslovné holé věty, jste vítáni.

Vaše AzaNoviny

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)