Seznam stránek

01 června 2016

Tiskové prohlášení

Tiskové prohlášení

Chtěli bychom informovat, že ve včerejších nočních hodinách došlo k dalším útokům na AzaNoviny ve formě velkého množství zpráv (spamu), kterými byly zahlceny veřejné e-mailové adresy AzaNovin na Googlu a Outlooku.

Na náš e-mail na Outlooku bylo posláno v rozmezí 22:51-22:53 celkem 279 spam zpráv a na náš e-mail na Googlu bylo v čase 22:36-23:30 posláno dokonce 1 800 zpráv.

Outlook



Gmail


 Netušíme kdo za těmito posledními útoky stojí, každopádně jsme zaznamenali krátkou návštěvu Anyho v Bezva flirtíku v čase významně se shodujícím s ataky na naše e-mailové adresy.

22:27:25 Any: jdu proti azovi
22:27:24 1Khaleesi: Pokecá někdo? :))
22:27:22 Any: máte tady log místnosti prosím? :)
22:27:13 Any: ahoj
22:27:04 "Uživatel Any vstoupil do místnosti"


Pokud by se jednalo o atak tohoto uživatele, a znovu zdůrazňujeme slůvko "pokud", pak by se již jednalo v poslední době o celou sérii  gaunerských útoků tohoto člověka vůči AzaNovinám. Vedení služby Xchat by se mělo zamyslet nad tím, zda li těmito gaunerskými činy její uživatel s nickem Any nenaplňuje skutkovou podstatu "Poškozování dobrého jména Xchatu". V každém případě by vedení Xchatu již nemělo tomuto uživateli poskytovat a vyjadřovat jakoukoli podporu, jakou např. v místnosti Praha vyjádřil a učinil administrátor Giggo, neb by to mohlo vrhat nepříjemné světlo na tuto službu, kdyby uživatel její služby se dopouštěl takovýchto zde zmíněných hanebných gaunerských útoků.

Nebo snad služba Xchat s celou sérií těchto gaunerských útoků tiše souhlasí? To snad ne!

AzaNoviny se rozhodně takovými či jinými útoky, které jsou proti nám vedeny, nenechají zastrašit a nadále budou přinášet svým čtenářům věrohodné a nezávislé zpravodajství v co možná nejobjektivnějším duchu dle našeho nejlepšího vědomí a svědomí.


          Anděl Azazel
     AzaNoviny - Xmagazín A-A

 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)