Seznam stránek

28 prosince 2020

No, konečně! AzaNoviny HTTPS.

Z nějakých důvodů stále nedocházelo u webu AzaNovin k přechodu na zabezpečený protokol HTTPS. Dnešního dne se tomu tak stalo. Ano, v roce 2020 mít web jen na HTTP už byla snad i trochu ostuda. Takže ano, i tak je přechod na zabezpečený protokol pozdě, ale lepší pozdě, než později. Přechod, jak se zatím zdá, se zdařil bez větších komplikací, které vždy mohou nastat. V příštích dnech bude ještě následovat určité dolaďování, tak aby AzaNoviny do roku příštího vstoupily v tomto směru co nejvíce vylaďené a v plné kondici.


https://azanoviny.eu/


Budou pokračovat i další úpravy a zkvalitňování jak na serveru tak ohledně PHP a další záležitosti. To už nebude tak na první pohled patrné, každopádně je to nutné pro kvalitní fungování webu včetně rychlejšího načítání a mnohého dalšího, i vzhledem k SEO apod. Tento rok se nesl v celém projektu Xmagazínu A-A v rytmu právě dlouhodobého a konstantního zkvalitňování a větší profesionalizace, a jsme rádi, že jsme vytýčené cíle splnily do konce roku, i když zde to bylo o fous.

Pohledy Anděla Azazela na AzaNovinách končí


Něco začíná, tedy éra HTTPS a něco končí. V dnešním Pohledu A-A sám zakladatel projektu odhalil, a to už v názvu, že příští rok se Pohledy konat již nebudou. Proč, to si můžete přečíst právě v jeho dnešním posledním Pohledu ZDE.

Příští sezóna, tedy už 7. sezóna, projektu Xmagazínu A-A by se měla opět nést na vlně zkvalitňování, i když už se bude týkat jiných záležitostí než letos. Nějaké naprosté novinky v příštím roce nechystáme, možná obnovíme jeden zatím rozdělaný projekt, každopádně chystáme si opět vyhrnout rukávy a dál pokračovat v dobré, kvalitní a pilné práci.

 

AzaNoviny - Xmagazín A-A


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)