Seznam stránek

12 září 2021

Novinky a úvahy z webů Xmagazínu A-A - Září 2021

Prázdniny jsou nenávratně pryč, ovšem pro projekt Xmagazínu A-A se nic moc nemění, stále je co vylepšovat a na čem pracovat. Na začátku září jsme přistoupili k dalším změnám úvodní stránky našeho druhého kanálu AzaNovin AzaŽurnálu. A na samotném hlavním webu si lámeme hlavu s některými rubrikami v menu, které se zdají býti bezúčelné.


AzaŽurnál


Došlo k další úpravě hlavní stránky, kdy byly přidány seznamy článků u jednotlivých rubrik, tedy Statistiky CZ chaty, Statistiky internetu a Webhosting. Na nějaký čas by to měla býti poslední úprava, s touto podobou jsme již plně spokojeni a další úpravy by se měly týkat už jen případně postranního panelu. V nějakém horizontu se do budoucni počítá i s možnou monetizací stránek našeho II. kanálu.


AzaNoviny


Na našem hlavním webu by se mělo do konce roku rozhodnout o dvou položkách v menu, a to Video a TV Program. Video je původní položka ještě z dob, kdy se uvažovalo o aktivním kanále YouTube X-Music s návazností na rockovou a metalovou encyklopedii, kterou vytvořil na X-Fórum metalový guru Anathema. Ovšem ten už se na tomto hudebním počinu dále nepodílí, fórum i náš YouTube kanál je mrtvý. Bude třeba s tímto stavem nějak naložit a možná dojde ke zrušení této rubriky, stejně jako položky TV Program. Oboje v tuto chvíli neplní pražádný účel. 

Kosmetických úprav doznala rubrika Recepty a vaření, která nám dělá radost až překvapivou, neb se jedná pouze o přidruženou rubriku, ale vypadá to, že i na čistě technickém webu si našla své návštěvníky. Pomáhá tomu samozřejmě i propojení s firemním účtem AzaNovin na Pinterestu, kde nástěnky Recepty a vaření naopak oproti webu dominují a tvoří hlavní obsah na této sociální síti. Do konci roku by též mělo dojít k rozšíření obsahu v rubrice Amoudra.


Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)