Seznam stránek

31 srpna 2022

Konec prázdnin - Čuňačinky, klub blogerů, phishing a RETRO

Prázdniny se neodvratně blíží ke konci, na AzaNovinách jsme je trávili v činorodé práci. Tak se pojďme podívat, co se urodilo. Myslíme, že toho bylo požehnaně, pár věcí si nyní vypíchneme.

Čuňačinky

Na hlavním webu AzaNoviny jsme vám přinesli článek o tom, k čemu všemu se dá použít umělá inteligence a strojové učení. Ano, i k čuňačinkám. Ukázali jsme vám generátor nahých fotek žen, který se nazývá příhodně Pornpen. Na stránkách si můžete navolit z mnoha možností výsledného vzhledu v různých preferovaných kategoriích. Nastavit si můžete i pozadí, tedy myšleno pláž, sprcha apod. Pokud jste ještě nečtli, článek najdete TADY.

Klub blogerů

Anděl Azazel na Xglosách uveřejnil recenzi dva a půl ročního působení Klubu blogerů. Byl klasicky kritický, ovšem šlo o konstruktivní kritiku. Také to vzbudilo ohlas u administrátorek Klubu, neboť 3 z 5 se jaly vyjevit své pohledy v komentářích. Přejme si, aby budoucnost Klubu hrála růžovějšími barvami, tedy to je jen takový slovní obrat, té růžové ve smyslu dívčí je tam až až, což byla i jedna z připomínek v článku Azazela. Glosu si můžete přečíst ZDE.

Phishing

Internetoví gauneři a darebáci stále hledají cesty, jak vás připravit o vaše peníze. Formou phishingu se snaží získat přístup k vašemu bankovnímu účtu. Podvodným mailem se vás budou snažit přesměrovat na podvodnou stránku MPSV s Příspěvkem na bydlení. Takže pozor, více informací se můžete dočíst v článku Příspěvek na bydlení – NÚKIB varuje před podvodnými e-maily.

RETRO

Tak to je nová rubrika AzaNovin, tedy přejmenovaná. Rubrika "Chaty a diskuzní fóra" dostala tedy nový název RETRO. Můžete se o tom dočíst v článku Pravidelné statistiky návštěvnosti českých retro chatů končí, kde jak název napovídá, se dozvíte i důvody konce pravidelných statistik návštěvnosti retro chatů.

Humorec nakonec

 

Ajťácký humor - Error 404 :D



AzaŽurnál - BLOG AN
AzaNoviny Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)