Seznam stránek

02 září 2022

Nový školní rok na AzaNovinách

AzaNovinám, tedy projektu AzaNoviny Xmagazín A-A, už bylo v červnu letošního roku krásných sedm let a jedou již svou osmou sezónu. Tudíž dle školních roků nástupu do vzdělávacího zařízení a ročníků už nejsme žádní prvňáčci. Počáteční roky byly bouřlivé a ukřičené, postupně jsme hezky zdatně nabíraly na váze, začaly se více orientovat a objevovat další a další internetové světy, až jsme se zklidnily, přešly do fáze rozumu a naprosté solidnosti. My AzaNoviny, které už dávno odrostly prvním, mnohdy nepodařeným a šíleným, krůčkům, si dnes již zdatně vykračujeme a dokonce jsme se naučily si na sebe i vydělat. A jak jsou na tom AzaNoviny při vstupu do nového školního roku?

 

AzaNoviny Logo Hrníček



Prodloužení domén

Již před začátkem školního roku, tedy na konci srpna, jsme s předstihem prodloužili (ne AzaNoviny ale my lidé z AzaNovin, tak ta změna na měkké je správně :D ) dómény azanoviny.eu a xglosy.eu do 21.09.2023. Tento blog azazurnal.eu má zakoupenu dlouhodobou dómenu až do 03.05.2031.

Financování

AzaNoviny jsou nevýdělečný projekt, nechce se nám používat výraz "neziskový", každopádně si na svůj provoz, a ano každý projekt má nějaké své náklady, dokáží vydělat. Náš původní záměr, aby strany MÁ DÁTI a DAL byly vyrovnané, se podařil. Dokonce nám v průběhu vždy zbydou i nějaké drobné. Které ovšem chceme využít ku zkvalitňování a rozvoji, takže vše směřuje k našemu vytýčenému "nula od nuly pojde". Takže do nového školního roku vstupujeme spokojeni a zabezpečeni po všech stránkách.

Výhled do budoucnosti

Zkvalitňovat a zlepšovat se. Myslíme, že počet našich nejrůznějších aktivit a akvizic se ustálil na množství, které jsme schopni zvládnout. Období bezhlavého pouštění se do nových projektů už máme naštěstí dávno za sebou (některé dopadly až fiaskem). Chceme stavět na tom, co se podařilo (a je toho mnoho) a tyto věci rozvíjet, kultivovat, zlepšovat a zkvalitňovat. Koneckonců kulatá desátá sezóna je na dohled. Chceme k ní dokráčet jako stále silnější, kvalitnější a prosperující projekt. Nechť je nám příroda nakloněna a my slibujeme, že jí půjdeme svojí snahou vstříc.



AzaŽurnál Blog AN
AzaNoviny Xmagazín A-A


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)