Seznam stránek

23 října 2022

Říjen v projektu AzaNoviny - Xmagazín A-A

Říjen v projektu AzaNoviny - Xmagazín A-A se nesl v poklidném podzimním tempu. Na našem hlavním webu se plynule zvyšuje návštěvnost, tak si přejme, nechť to vydrží - snažíme se. Na blogu Xglosy Anděl Azazel vyprodukoval zatím tři své blogové výtrusy, a do konce měsíce se prý ještě jeden chystá.


AzaNoviny

V dnešní době horentní inflace a zvyšování cen energií a mnohého dalšího lidé chudnou. I to jsme reflektovali v některých našich článcích. Česká přepravní společnost, poskytující komplexní logistické služby pro internetové obchody Zásilkovna avizovala, že průměrná hodnota objednávek doručených prostřednictvím jejich služby klesá. Více si o tom můžete přečíst v článku Zásilkovna – Průměrná hodnota objednávek klesá.

Pod vlivem současné ekonomické situace klesá i zájem o chytré telefony, celosvětový trh se smartphony má za sebou nejhorší třetí čtvrtletí od roku 2014.

 

Zájem o smartphony uvadá - AzaNoviny



Přinesli jsme i článek o tom, že platforma pro streamování videa YouTube chystá v následujích týdnech zavést Popisovače. Což jsou vlastně jedinečné identifikátory, které známe i z jiných sítí - vyznačují se počátečním @. Takže se těšíme, až náš kanál (který pravda dosti opomíjíme) bude mít svůj identifikátor @azanoviny, snad nám ho nikdo nešlohne, nemáme ale povědomí o tom, že by tento název někdo používal.

 
YouTube popisovače zjednoduší vyhledávání a navazování spojení - AzaNoviny



Xglosy

Není divu, že se náš zakladatel Anděl Azazel na svém blogu věnoval Thunderbirdu, který vyjel s novou verzí 102. Azazel je známým obdivovatelem Mozilly a jako známá konzerva jí zůstává věrný.

 

Thunderbird 102 - Žádná Windows Pošta se naštěstí nekonala - Xglosy



Recept na konec

V minulosti jsme tu psali o nejúspěšnějších receptech na Recepty a vaření. Mlsné jazýčky a chuťové preference se v čase mění. Novým receptem, který si v posledním období získal srdce našich kulinářských čtenářů jsou Královské vepřové plátky.

 

Královské vepřové plátky - Recepty a vaření



Azažurnál - BLOG AN
AzaNoviny Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)