Seznam stránek

31 ledna 2023

Leden na AzaNovinách nebyl mrazivý

Máme za sebou první měsíc 9. sezóny AzaNovin Xmagazínu A-A, který můžeme vyhodnotit věru kladně. Vyvstal v průběhu ledna sice jeden zádrhel, na kterém jsme ani nenesli žádnou vinu, naštěstí trval jen krátce. Nic to ovšem nezměnilo na setrvalém růstu návštěvnosti našeho hlavního portálu AzaNoviny. Ani blog Anděla Azazela Xglosy nezamrznul, takže může celý projekt hezky v teple postoupit do únorových dní.

Chyba šablony

Začněme onou nepříjemností, která potkala hlavní web AzaNoviny. Autorům šablony, kterou používáme, se moc nepovedla aktualizace, která způsobila kritickou chybu WordPressu a ten jí zablokoval, a my jsme museli vše řešit v dočasném režimu. Nasadili jsme tedy zástupnou šablonu, která vypadala podobně. Také jsme si zkusili světlý režim, o kterém již dlouho uvažujeme, zda-li bychom na něj nepřešli. Nakonec ale zvítězil názor, že AzaNoviny byly vždy tmavé, tudíž jsme to ponechali. Jiná šablona nám trochu některé věci rozhodila, každopádně autoři naší původní šablony vydali brzy novou aktualizaci, která už byla v pořádku. Nás opět čekala práce, neboť jsme museli určité věci dávat opět na správná místa. Podařilo se to, a díky tomu jsme provedli i určitou změnu zobrazování levého postranního panelu, tedy na stránkách, kde se zobrazuje, a opět jsme provedli zjednodušení a řekli bychom provzdušnění.

Nárůst návštěvnosti

Co nám naopak dělalo radost, tak i přes výše zmiňované peripetie se nám podařilo udržet trend zvyšující se návštěvnosti AzaNovin. Jelikož nás čeká, jak už jsme avizovali, migrace na rychlejší servery, tak předpokládáme, že návštěvnost bude mít nadále stoupající tendenci.

 

ChatBot ChatGPT OpenAI

ChatBot OpenAI

O umělé inteligenci a chatovacím robotu ChatGPT z dílny OpenAI je od prosince minulého roku značně slyšet. Nemohli jsme na AzaNovinách zůstat pozadu, tudíž jsme přinesli už třetí článek na toto téma. Tentokráte šlo o to, že ChatBot složil zkoušky na americké právnické fakultě. A myslíme, že do budoucna bude ještě ohledně tohoto produktu dosti živo.

Humorec nakonec

Nakonec jsme si nechali vtipný obrázek z oboru kulinářského. Jak si popisujete vy maso do mrazáku? :D

 

Hovězí na vývar do mrazáku - popisek



AzaNoviny
Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)