Seznam stránek

11 května 2023

Před šesti lety byl spuštěn nový web AzaNovin. Výročí i Fóra a Blogu

Květen byl v historii projektu AzaNoviny Xmagazín A-A hojný na nové přírůstky nebo nově spuštěné již zaběhlé stránky. 6. května spatřil světlo světa tento Blog, psal se rok 2016. Dnešní den, tedy 11. květen, se váže dokonce hned ku dvěma událostem, bylo spuštěno diskuzní fórum X-Fórum a nový web AzaNovin nahradil ten starý. Rozdíl je jen v letopočtu, X-Fórum se rozjelo v roce 2016, nové AzaNoviny jsou o rok mladší.

Před šesti lety byl spuštěn nový web AzaNovin


Šest let "nového" webu AzaNoviny

Spuštění nového webu AzaNoviny byl v podstatě i takovým předělem v celém projektu. Stalo se to 11. května roku 2017. Dne 27. dubna toho roku totiž vyšlo úplně poslední číslo AzaNovin publikované starým způsobem a dřívější web AzaNoviny působil spíše jako podpůrné a informativní stránky pro starý způsob vydávání jednotlivých čísel a další přidružené věci. Nový web se měl pak stát hlavním publikačním artiklem a vlajkovou lodí celého projektu, k čemuž také došlo. Dnes si tedy připomínáme 6. výročí nového webu AzaNovin, nového lepšího začátku Xmagazínu A-A. A dělá nám stále větší radost.

X-Fórum je tu už sedm let

Naopak o radosti u rok staršího diskuzního fóra X-Fórum nemůže být ani řeč. Po velmi slibném začátku a rozběhu přišla doba stagnace. V současné době je fórum v podstatě mrtvé, stejně tak jako podobná jiná fóra, která už v době sociálních sítí moc nefrčí. Každopádně nejen pro vytvořenou "Encyklopedii metalové a rockové hudby" mistrem Anathemou bude diskuzní fórum zachováno, na jeho zrušení jsme nikdy ani nepomysleli. Třeba se stane zázrak a bude někdy pokropeno vodou živou. Rozhodně má stále ale nějakou návštěvnost, tudíž pořád má smysl ho uchovat.

Blog AN

Tento blog vznikl také v roce 2016, a to přesně 6. května. A i tady můžeme být velmi spokojeni. Celou dlouhou dobu stál Blog AN tak trochu stranou a na druhé koleji. To se ovšem změnilo s novou doménou a přiřazením názvu AzaŽurnál, což býval náš, dnes již neexistující, II. kanál. Blog prošel před necelým rokem redyzajnem, jsou pravidelně publikovány příspěvky a po mnoha dalších stránkách se zkvalitnil.


AzaNoviny
Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)