Seznam stránek

04 ledna 2024

Ohlédnutí za rokem 2023 na AzaNovinách

Projekt AzaNoviny Xmagazín A-A vstoupil s novým rokem do své kulaté desáté sezóny. Připomeňme, že AzaNoviny spatřily světlo světa 17. června 2015. A jaká byla právě skončená devátá sezóna, tedy rok 2023 na AzaNovinách?

AzaNoviny web

Náš hlavní web AzaNoviny včera zveřejnil přehled a statistiky za celý rok 2023. Přinesl hned dva TOPy, deset nejčtenějších článků a deset nejzobrazovanějších receptů v kategorii Recepty a vaření. Dále nechal čtenáře nahlédnout do statistik ohledně prohlížečů, zařízení, operačních systém, které jste používali k přístupu na stránky, z jakých zemí čtenáři navštěvovali web, a též odkud, tedy podíl přímé návštěvnosti a návštěvnosti z vyhleávání a sociálních sítí. Na celý přehled se můžete podívat ZDE.

 

AzaNoviny: Co jste nejvíce četli v roce 2023 - AzaNoviny


Xglosy

Anděl Azazel přehled ohledně svého blogu Xglosy za rok 2023 uveřejnil už koncem minulého roku v článku s prostým názvem  Rok 2023 na Xglosách. Taktéž své čtenáře seznámil se dvěma TOPy, jednalo se o nejčtenější glosy za minulý rok bez ohledu na rok publikování a nejčtenější články vzniknuvší právě v roce 2023. I on přidal informace o prohlížečích, operačních systémech či zařízeních skrze které jeho čtenáři na Xglosy doputovali. Stručně se vyjádřil i k dalším projektům začleněným a přidruženým k jeho blogu, jako je podcast Xkozloviny, anebo X-Fejetony či AzaPoet. Ještě dodejme, že Xglosy v tomto roce načaly svojí osmou sezónu.

Rok 2023 na Xglosách - Xglosy


A když už jsme u těch sezón, tak tento blog AzaNovin, který již nějakou dobu nese název AzaŽurnál, jede sezónu devátou.



AZANOVINY
Xmagazín A-A


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)