Seznam stránek

04 listopadu 2022

Listopadové změny: Ukončení XAN music, nová kategorie Receptů

Máme tu listopad a pomalu se přibližujeme ku konci roku. A pro AzaNoviny ku konci osmé sezóny. Lehce se již připravujeme na vstup do devátého roku bytí projektu Xmagazín A-A. Provedli jsme pár změn, a tady pár značí opravdu dvě - ukončili jsme XAN music a přidali novou kategorii do Receptů a vaření na našem hlavním webu.

XAN music končí

Tento náš hudební kanál XAN music již po dlouhá léta nevykazoval žádnou aktivitu, nenarůstal ani se neobměňoval obsah, byl to takový pozůstatek z doby aktivní sekce na našem diskuzním fóru X-Fórum, též XAN fórum. Na tomto fóru svého času známý metalový guru Anathema vytvořil jakousi Encyklopedii tvrdé muziky, což zahrnovalo rock a všechny odnože metalu. Svůj projekt na X-Fórum zdárně dokončil, později došlo k určitým osobním rozporům a spolupráce byla ukončena. Kanál XAN music na YouTube byl do značné míry zrcadlením skladeb skupin a interpretů, které Anathema zařadil jako ukázky a představitele jednotlivých hudebních žánrů.

Encyklopedie Rocku a Metalu na X-Fórum samozřejmě zůstává, kanál na YouTube ovšem nemělo dále smyslu pražádného držet, a proto byl zrušen. Stejně dopadla kategorie Video z hlavního menu na AzaNovinách, ta obsahovala též nějaká ukázková videa a byla naprosto bez vývoje. Tudíž jsme se rozhodli tuto stránku odstranit a smazat.

Tím tedy došlo k redukci a zeštíhlení menu na AzaNovinách, kdy zůstávají položky AzaNoviny - seznam rubrik, Xmagazín - seznam hlavních stránek projektu, Amoudra, Recepty a vaření, TV program.

 

AzaNoviny - Nové redukované menu
AzaNoviny - Nové redukované menu


Recepty a vaření - Zabíjačkové pokrmy

Něco rušíme, jiné přidáváme. Na webu AzaNoviny v přidružené rubrice Recepty a vaření jsme vytvořili novou kategorii s názvem Zabíjačkové pokrmy. Na našem Pinterestu AzaNovin na nástěnce Recepty a vaření podnástěnka Zabíjačkové pokrmy existovala již dlouho, na webu ovšem nikoliv. Usoudili jsme, že se chceme i tomuto typu kulinářství aktivně věnovat, a proto jsme zmiňovanou rubriku přidali již ku stávajícím. Věříme, že to čtenářové z kulinářského prostředí ocení. Plánujeme do budoucna i další změny, neboť neustále přibývající počty receptů si to vyžádají, tudíž to bude v nadcházejícím čase i nutnost.

 

Recepty a vaření - Zabíjačkové pokrmy
Recepty a vaření - Zabíjačkové pokrmy


Tlačenka nakonec

Když zabíjačkové pokrmy, tak tlačenka. Tu si můžete sice koupit i v kdejakém marketu, ale my jsme vám předložili recept a návod, jak si ji udělat, o mnoho a mnoho chutnější (a co si budem povídat i masovější), doma.

 

Tlačenka - Recepty a vaření
Tlačenka



AzaNoviny
Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)