Seznam stránek

02 prosince 2022

Ani v prosinci nespíme na vavřínech, neflákáme se - Makáme

Do nového roku zbývá už necelý měsíc a my nechceme honit naše stanovené úkoly před vstupem do 9. sezóny na poslední chvíli. Proto úpravy předně na naší vlajkové lodi, tedy hlavním webu AzaNoviny, probíhají již z kraje prosince. A dokonce jsme aktuálně a neplánovaně přidali jednu novinku. Dle plánu jsme samozřejmě prodloužili hosting o další dva roky.

Změna záhlaví webu AzaNoviny

Po předešlých, spíše kosmetických, úpravách jsme už na počátku posledního měsíce roku naplnili co jsme si předsevzali. Změnili jsme dle plánu záhlaví webu AzaNoviny. V jednoduchosti je síla.. a rychlost. Před název webu jsme umístili logo AzaNovin a zároveň jsme logo Xmagazínu, které doposud bylo na tomto umístění, přesunuli v záhlaví do pravého postranního panelu. A nejen, také jsme ho aktualizovali a vylepšili, takže jeho všechny čtyři součásti korespondují se současností, a k tomu působí svěžeji. Úplně jsme zrušili widget Počasí, který se nacházel právě na pravé straně záhlaví, úplně jsme ho odstranili i jako plugin, který se díky tomu, že je to záležitost třetí strany, nemusí dlouze načítat. S tímto záhlavím tedy vstupíme do roku 2023

 

Nové záhlaví webu AzaNoviny


Nová kategorie Receptů a vaření

Neplánovaně, nýbrž vcelku logicky a pochopitelně, jsme s blížícím vánočním časem rozšířili opět kategorie naší přidružené rubriky Recepty a vaření. Po nedávno nově vzniknuvší kategorii "Zabíjačkové pokrmy" musela nutně v předvánočním čase vzniknout i kategorie Vánoční cukroví. Též jsme značně zjednodušili úvodní stránku Receptů a vaření, vypreparovali jsme všechny zbytečné prvky na stránce, takže slouží hlavně jako rozcestník kategorií. Možná ještě do konce roku proběhnou další, již menší úpravy. A buď ještě v tomto roce, anebo začátkem příští sezóny, proběhnou i změny a úpravy v jednotlivých kategoriích, neboť receptů přibývá a místa pro jednotlivé stránky ubývá, lépe řečeno je těch receptů na některých stránkách už moc, takže to budeme muset rozstránkovat. Předně u kategorie "Maso" to bude lehce obtížnější, pokut nechceme překopat celý nynější koncept.

 

Vánoční cukroví - Recepty a vaření


35 se rozrostlo na 42

O čem že je to řeč? O článku se seznamem sociálních sítí, který vznikl již v polovině minulého roku. Původně jich bylo představeno 35, nyní jsme přidali 7 dalších, takže jich je v současnosti právě 42. Celý článek jsme aktualizovali i o pár dalších záležitostí, lidé často sociální sítě vyhledávají a klikají i zdatně na náš článek, takže jsme jim chtěli poskytnout ještě rozšířenější nabídku nejrůznějších platforem.

 

Seznam 35 sociálních sítí a aplikací 2021. Znáte je všechny? - AzaNoviny



Mušličky nakonec


Když už jsme zřídili v Receptech a vaření novou sekci "Vánoční cukroví", tak je také třeba ji naplnit vánočními recepty. Tím prozatím nejnovějším jsou Vánoční mušličky s oříškovou náplní.

 

Vánoční mušličky s ořechovou náplní - Recepty a vaření
Vánoční mušličky s ořechovou náplní




AzaNoviny
Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)