Seznam stránek

24 prosince 2022

Vánoce 2022 na AzaNovinách

Předně bychom i v tomto blogovém článku chtěli popřát všem nádherné prožití Vánoc, nechť si je všichni užijí v pohodě a pospolitosti, a přesně takovým způsobem a v takovém duchu, jak každému vyhovuje. Již včerejšího dne jsme rozeslali za jednotlivé tituly či sekce vánoční přáníčka. A chtěli bychom také v tomto svátečním čase poděkovat všem našim čtenářům, kterých neustále přibývá, hlavně na našem stěžejním a prioritním webu AzaNoviny.

AzaNoviny - Hlavní web

AzaNoviny byly, jsou a vždy budou hlavním portálem celého projektu, koneckonců právě od jejich jména je odvozen název projektu, který v oficiální podobě zní "AzaNoviny Xmagazín A-A". AzaNovinám po celou dobu letošního roku rostla návštěvnost, ale tomu se budeme ještě věnovat v bilancování na úplkém konci roku 2022.

 

AzaNoviny - Vánoční přání



Recepty a vaření - Přidružená rubrika na webu AzaNoviny

Hlavní tématické okruhy a zaměření AzaNovin je jasné a zřejmé. Recepty a vaření jsou jakousi přidruženou rubrikou, která nám ovšem dělá stále větší radost, protože na stránky přivádí výraznou dílčí část návštěvnosti.

 

Recepty a vaření - Vánoční přání



Xglosy - Blog Anděla Azazela

Blog zakladatele projektu AzaNoviny Xmagazín A-A Xglosy procházel v posledních letech velmi pozvolnou a postupnou tématickou proměnou, když téměř zcela vymizely články o retro chatovacích portálech, tedy téma na kterém v roce 2017 tento Azazelův blog vznikl. Za pár dní se ale již bude psát rok 2023, takže není divu, že se náš zakladatel věnuje současným tématům, která lidi zajímají. A když jsme u těch lidí, tak se samozřejmě se zmiňovanou změnou proměnil i okruh čtenářů. Dá se říci, že kvantitativně se nic nezměnilo, každopádně nyní mají Xglosy zcela rozhodně kvalitnější čtenářskou obec.

 

Xglosy - Vánoční přání



X-Fórum - Diskuzní fórum Xmagazínu

Ani diskuzní fórum neopomnělo rozeslat vánoční přáníčka, předně na sociálních sítích, a jako jediné umístilo přáníčko i přímo na portál. Příroděžel fórum je již nějaký delší čas neživé, každopádně je na něm za celou dobu dosti kvalitního obsahu, který je třeba uchovat. A stále vykazuje návštěvnost, jenž ukazuje, že lidé jeví o X-Fórum zájem, i když výhradně jako čtenářové a nikoliv jako diskutující.

 

X-Fórum - Vánoční přání



Ještě jednou přejeme za celý projekt AzaNoviny Xmagazín A-A krásné svátky :)



AzaNoviny
Xmagazín A-A

1 komentář:

  1. Vánoce jsou spojené s tím že se kupují drahé dárky a ty se dávají pod stromeček, nejlepším vánočním dárkem je to, co nejde koupit za peníze. Naše myšlení vnímá vše povrchně, a tak si myslíme naivně to, že nejlepším dárkem je to, co stálo hodně peněz, dárek, který byl levný nepovažujeme za správný dárek. Reklamy nám před Vánocemi vymývají systematicky mozek a přesvědčují nás, že si máme koupit to co nám nabízejí a že to bude jistě ten nejlepší dárek, po Vánocích zase následují výprodeje toho, co se na Vánoce draho neprodalo.

    Aby mohli zákazníci hodně nakupovat tak na to logicky i musí mít hodně peněz, ekonomické a politické teorie v praxi selhali, a tak lidi mají všude mnoho tisíciletí pořád málo peněz kde je chyba? Natočíte draho film do televize a kina, a ten film má malou sledovanost, a tak se vám nezaplatí náklady na tento film, proč ten film má malou sledovanost? Sledovanost filmu je o tom, jakou aktuální hodnotu má film pro diváky v televizi nebo kině. Hodnota naší práce není určená náklady, ale je určená zákazníky oni rozhodují o tom, jaká je skutečná hodnota naší práce to platí tam, kde nejsou monopoly, co prodávají draho to, co má malou hodnotu.

    Nedostatek peněz je zde díky monopolům! Monopoly jsou moderní ekonomické otroctví, kdy ekonomický otrok dostane za práci jenom tolik peněz, aby mohl existovat jako ubožák a nemohl si ušetřit peníze, a i kdyby se mu podařilo nějakým zázrakem peníze ušetřit, tak zde jsou měnové reformy, co peníze znehodnotí, nebo je zde veliká inflace co znehodnocuje peníze. Nadbytek pro ty, co jsou ekonomicky nahoře je založen na nedostatku pro ty, co jsou dole, rovnost je zde jenom ve smrti, nazí na svět přijdeme a nazí z tohoto světa odejdeme! Vše je zde hra o hodnoty, ti, co vyhrají se mají lépe než ti, co prohrají a je jedno, jestli je zde; feudalismus, kapitalismus, socialismus, populismus, humanismus atd.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář :)