Seznam stránek

23 září 2023

Na síti X se pořád něco děje. Virální Chalupářská pomazánka

V září se to pokaždé stává, v září žere housle můj kůň, v září se moc dívek nevdává, v září svítí barevně tůň - Tak to je část textu dávné píseně skupiny Olympic z alba Pták Rosomák. Modrý ptáček na platformě Elona Muska X už dávno docvrlikal, a možná brzy podobně dopadnou i neplatící uživatelé. Vyvstává tak otázka, kam se případně přesunou. Na síti X se holt pořád něco děje a AzaNoviny to samozřejmě sledovaly. A též sledovaly jak se v září daří jednomu receptu, který nese název Chalupářská pomazánka, jenž se stal receptem věru virálním.


Na síti X se pořád něco děje

Vyjmenovávat všechny eskapády Elona Muska na Twitteru, který ovšem už před časem přejmenoval na X, by zabralo spoustu času a přesáhlo by obvyklou délku blogového článku zde na AzaŽurnálu. Jeho nápad na zrušení blokování uživatelů uživateli zatím nedošel naplnění a těžko říci, zda-li se tak někdy stane. Úplně poslední úvahou Muska bylo zpoplatnění sítě X pro všechny uživatele. Ani zde netušíme, jestli k tomu někdy dojde. Každopádně známé skautské heslo praví "Buď připraven! - Vždy připraven!", takže se jak hlavní web AzaNoviny, tak i osobní blog Anděla Azazela, zaobíraly otázkou, kam by se v takovém případě rozlétli uživatelé, kteří by za síť X nebyli ochotni platit.

Na AzaNovinách jsme článek nazvali jasně Síť X, dříve Twitter, jen za poplatek? Jaké jsou alternativy a předložili čtenářům pět alternativních sítí, které se X podobají a jsou relevantními. Anděl Azazel na Xglosách v článku Kde zakotví lidé ze sítě X, dříve Twitter, po zpoplatnění pro všechny zabrousil ještě k dalším, méně relevantním a méně podobným sociálním sítím, které stručně oglosoval.

 




Chalupářská pomazánka

Chalupářská pomazánka se stala dosti virálním receptem jak na Pinterestu AzaNovin, tak i na webu v Receptech a vaření. Někdy je opravdu záhadou, který z receptů si najde oblibu u čtenářů a který tzv. propadne. Samozřejmě se to mění v čase, rozhodně ale musíme říci, že naše "tipovačky" občas dost nevycházejí, jako třeba v tomto případě, kdy nás "zásah" poměrně překvapil.

Zrovna dnes jsme uveřejnili v Receptech a vaření další pomazánku, uvidíme jak si povede a zda-li si ji čtenáři také oblíbí.

Pomazánka s hermelínem a debrecínkou

Pomazánka s hermelínem a debrecínkou - Recepty a vaření


AzaNoviny
Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)