Seznam stránek

08 září 2023

Nový školní rok - Nové sociální sítě AzaNovin

Máme tu září a nový školní rok. AzaNoviny jsou nově na třech dalších sociálních sítích a na stávající platformě Pinterest předně díky Receptům a vaření, což je náš stěžejní publikovaný obsah na této síti, překročily metu 200 sledujících.

AzaNoviny na Pinterestu

AzaNoviny působí na sociální síti Pinterest již od 26. října roku 2015. Ovšem nijak zvlášť dlouhá léta nebyla tato platforma využívána. To se změnilo defacto až s rozjezdem přidružené rubriky na AzaNovinách Recepty a vaření. Do té doby bylo na našem hlavním webu jen pár receptů. Kulinářská rubrika se rozjela s přibývajícím obsahem až někdy v roce 2021 a to hlavně v jeho druhé polovině. Souběžně byla využívána sociální síť Pinterest, která se plnila stejným obsahem jen v trochu jiné grafické podobě.

Postupně jsme nabírali fanoušky a k datu 6. 9. 2022 jsme jich měli 50, k čemuž nám sám Pinterest pogratuloval e-mailem. Patrně je to meta, kdy se dá dle Pinterestu vůbec hovořit o tom, že ten který účet začíná tvořit komunitu. Na začátku září 2023, tedy po roce, jsme překonali další metu, a to dvoustovkovou. Momentálně máme 202 fanoušky.

 

AzaNoviny na sociální síti Reddit
AzaNoviny na sociální síti Reddit


AzaNoviny na nových sítích

AzaNoviny jsou na Facebooku, síti X (dříve Twitter), Pinterestu, YouTube, Instagramu, Flickeru a Mastodonu. Nově od září jsme taktéž na Redditu, Gabu a Truth Social.

350.000 zobrazení Xglos

Osobní blog zakladatele projektu AzaNoviny Xmagazín A-A Xglosy dosáhl 350.000 zobrazení. Takže gratulujeme :) Více si o tom můžete přečíst ZDE


AzaNoviny
Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)