Seznam stránek

15 května 2016

Info AN: Nové číslo dnes, další již v obvyklých cyklech

Číslo 24 spatří světlo světa právě dnes.Naleznete ho na stránkách FCB a G+, dále se objeví i na webu X-Tituly (vše v odkazech po pravé straně). A hned Vám prozradíme i to, na co se můžete těšit v čísle 25. Bude se točit kolem slova "Znáte". Tudíž například Znáte své adminy, Znáte své koťátko nebo.. ale to už bychom prozrazovali příliš. Snad ještě jedno téma, ukážeme Vám mailovou komunikaci mezi Giggem a wampírou.

Avizovaný nový titul "Dívky AzaNovin" lehce odsuneme. Původně jsme plánovali další spojené akce s vydáním, např. hlasování o nej Dívku apod. Díky některým událostem by toto nebylo možné uskutečnit, tudíž si nový titul schováme, a ještě doplníme obsahem, na oslavy našeho prvního výročí, které se kvapem blíží. Nebude to jediná záležitost, kterou na výročí chystáme, už jsme Vás o našich záměrech informovali.

Rádi bychom Vám s předstihem sdělili, že AzaNoviny si po dobu prázdnin též berou prázdniny. Neznamená to ovšem, že bychom byli neaktivní. Jen nebudou vycházet po dobu prázdnin čísla AN. Je samozřejmě možné, že pod vlivem nějakých velmi důležitých událostí může k vydání čísla dojít. Stejně jako při případných důležitých událostech bychom Vás aktuálně o dění informovali. Každopádně se nebudeme věnovat letnímu spánku a budeme pracovat na tom, aby v poprázdninové době byly pro Vás AzaNoviny ještě lepší, dostupnější, kvalitnější a různorodější.

Vaše AzaNoviny

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)