Seznam stránek

07 června 2022

AzaŽurnál se mění na BLOG AN

 


Blog projektu AzaNoviny pod novou adresou

Blog projektu AzaNoviny Xmagazín A-A mění adresu na azazurnal.eu. Přiřadili jsme mu tuto volnou a nevyužitou doménu, neboť bylo rozhodnuto nepokračovat již dále s naším II. kanálem. Tím jsme také blogu přisoudili větší důležitost, kdy nadále bude informačním zdrojem novinek a dění v celém projektu, ovšem publikační činnost bude častější, a také sem tam se mezi info vkrade i třeba samostatný článek či jiný počin. Blog jsme dosti zanedbávali a vlastně stál tak na desáté koleji. To by se nyní mělo změnit.

AzaŽurnál jako II. kanál AzaNovin definitivně končí

S AzaŽurnálem byly po celou jeho dobu působení patálie, o tom si můžete přečíst na stránkách A-A projekty v článku nazvaném Patálie s AzaŽurnálem. Po té poslední jsme přemýšleli, co s AzaŽurnálem dál? Zda-li vybudovat, nebo spíše v nějaké formě obnovit poslední verzi webu, kdy se nám ani u ní nepodařilo, narozdíl třeba od prosperujících AzaNovin či Xglos, získat nějakou pro nás přijatelnou návštěvnost. Jednak by nás obnovení stálo mnoho sil a času, a přiznáváme, že na to kapacity nejsou, druhak by výsledek mohl být opět velmi nejistý, tedy dosažení cíle přijatelné návštěvnosti. Tudíž jsme se rozhodli, že doménu převedeme na náš letitý blog, a tím najde vhodnějšího využití. S tím, jak již bylo psáno, že se publikační a informační činnost blogu zvýší, což bude ku jen ku prospěchu.

Jednoduše se dá říci, že doby megalomanství má hlavně náš zakladatel Anděl Azazel už za sebou, takže jako správný realista vychází z reálně možného. A souhlasíme s jeho vírou v přírodní zákony a zákonistosti, kdy jak říká "Co je neživostaschopné, to zhyne". A příroděžel, II. kanál AzaNovin se v průběhu dlouhých let jevil stále jako neživotaschopný, a ač měl několik pokusů o restart, tak se v tomto smyslu pranic nezměnilo či jen velmi málo. A to nestačí. Tudíž raději upřeme síly a čas k tomu, co dává smysl a je a bude živoucím.

Blog AN AzaŽurnál projde změnami

Že to myslíme se zkvalitněním Blogu AN vážně, to průběžně uvidítíte na své bulvy. Bude procházet změnami vzhledu, ty první jsou k vidění už nyní. Do jaké konečné podoby ho dostaneme, o tom máme zatím jen mlhavé představy, každopádně AzaNoviny si vždy zakládaly na kvalitě, tudíž od teď Blog AN už nebude jen tak stát stranou, ale bude plnohodnotnou součástí celého projektu a plnohodnotným doplňkem k našim vlajkovým lodím, tedy AzaNovinám (hlavní web) a Xglosám (blog Anděla Azazela).

AN
AzaNoviny Xmagazín A-A


 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)