Seznam stránek

21 července 2022

Léto na AzaNovinách

Tak tu máme zase pořádné hice, což nijak neovlivňuje naše úsilí přinášet Vám nepřetržitě ty nejlepší a nejzajímavější informace nejen z internetového světa. Ano, potíme se, ale i tak makáme.

Léto to jsou výlety

Češi při cestování stále častěji používají mobilní aplikace pro turisty. Je tomu tak, tudíž jsme Vám nabídli článek na toto téma, který si můžete přečíst na hlavním webu AzaNoviny ZDE. Dozvíte se nejen to, že si už i starší generace daleko více zvyká na mobilní aplikace. Představili jsme dvě takové - Kudy z nudy a SmartGuide. Takže krásné cestovatelské léto :-)

 

Mobilní aplikace pro turisty – Češi je při cestování používají stále častěji - AzaNoviny


Křišťálová Lupa 2022 v plném proudu

Tedy, hlavně v plných nominacích. Až do 17. srpna tohoto roku má široká veřejnost (i odborná porota) příležitost nominovat své favority na poli českého internetu. Finálové hlasování o nejúspěšnější projekty pak odstartuje 23. září 2022. Tak nominujte, pokud byste nominovali nějaký projekt z našeho portfolia (AzaNoviny, Xglosy, Xkozloviny) zlobit se vůbec nebudeme :-D Článek si můžete přečíst ZDE.

Miliarda ataků na e-maily

Je to holt realita, ale odehrává se krutý a dramatický nárůst kybernetických nájezdů na e-mailové schránky. Kyberzločinci se činí a my jsme o tom napsali článek, můžete na něj číhnout ZDE. Jak si zabezpečit nejen e-mail silným heslem, tak o tom zase napsal deset zásad Anděl Azazel na Xglosách TADY. Nepodceňujte to!

Humorec na konec

Vedro, vedro, vedro.. tak pro Vás máme Horoskop, který bude na probíhající hice pasovat na 100 % pro každé znamení :-D

 

Váš dnešní horoskop


Azažurnál - BLOG AN
AzaNoviny Xmagazín A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)