Seznam stránek

10 července 2022

Recepty a vaření a další chuťovky z projektu AzaNoviny

Recepty a vaření

Můžeme ohlásit, že úpravy tlačítek v celé sekci, tedy jak u kategorií, tak u všech jednotlivých receptů byly s úspěchem dokončeny. Stejně tak na úvodní straně Receptů a vaření byla inovována neméně úspěšně pasáž "Nejlepší recepty". Jak jsme avizovali, ani o prázdninách nepauzírujeme ale makáme. Tudíž vše, co jsme si naplánovali ohledně sekce Recepty a vaření, máme splněno.

 

Nejlepší recepty - Recepty a vaření
Nejlepší recepty - Recepty a vaření



Zajímavé články AzaNovin

Pořád se něco děje. Mezi nejzajímavější články z těch nejnovějších počinů na našem hlavním webu AzaNoviny můžeme zařadit story Elona Muska a Twitteru, kdy nejbohatší člověk planety odstoupil od smlouvy Musk odstoupil od smlouvy na koupi Twitteru za 44 miliard dolarů.

Také jsme informovali o tom, že americká NASA byla pohoršena oslavou ruských kosmonautů, kteří den po dobytí celé Luhanské oblasti pózovali s vlajkami separatistických republik NASA odsoudila oslavu ruských kosmonautů na ISS po dobytí Luhanska.

A jelikož máme prázdniny a dobu dovolených, tedy obecně, my na AzaNovinách jedeme na plné pecky, tak nám přišlo vhodné zaměřit se na nějaké téma, které i s létem souvisí. A léto, to je přeci i turistika, nejrůznější výlety a cestování. Doba se mění a s ní i turisté, kteří čím dál více využívají turistických mobilních aplikací Mobilní aplikace pro turisty – Češi je při cestování používají stále častěji.

Ani Xglosy nezahálely

Anděl Azazel se pustil do tématu hesel. Někteří to dosti podceňují, jiní jsou uvědomělejší. Anděl Azazel představil 10 pravidel pro silná a bezpečná hesla. Načal to lehkým zavtipkováním, ale pak už zcela ve vážném duchu nastínil oněch 10 zásad. Pokud si chcete ověřit, zda-li máte dobrá a bezpečná přihlašovací hesla, anebo se poučit o vytváření silných klíčů, pak si určitě přečtěte Azazelovu nejnovější glosu Silné heslo. 10 pravidel pro zabezpečení vašich účtů.

Humorec na konec

 



AzaŽurnál - BLOG AN
AzaNoviny Xmagazína A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)