Seznam stránek

23 července 2022

RECEPTY A VAŘENÍ: Češi nezklamali, vévodí špekáčky

Recepty a vaření jsou jakousi přidruženou rubrikou na hlavním webu AzaNoviny, který se předně zabývá světem internetu, počítačů, mobilů, sociálních sítí, případně technikou, vědou či vesmírem. Češi jsou ale národem jedlíků, takže Recepty a vaření zaujímají přeci jen určitou významnou část návštěvnosti. Nu a nejvíce frčí recepty s uzeninou.

 

Utopenci se zelím a hořčicí - Recepty a vaření
Utopenci se zelím a hořčicí



Nejlepší recepty

Špenátová roláda

Špenátová roláda se sýrovou náplní - Recepty a vaření
Špenátová roláda se sýrovou náplní 


Velmi dlouhou dobu byl na špici návštěvnosti recept Špenátová roláda se sýrovou náplní. Ale zřejmě i Pepkovi námořníkovi se časem tato pochoutka přejedla, takže to vzaly útokem špekáčky, a to hned v trojím provedení.


Špekáčky naložené v marinádě

 

Špekáčky naložené v marinádě - Recepty a vaření
Špekáčky naložené v marinádě


Absolutním leaderem jsou Špekáčky naložené v marinádě. Od chvíle, kdy se dostaly na čelo peletonu receptů, když předběhly Špenátovou roládu, už nenechaly nikoho na pochybách, kdo je králem receptů v Receptech a vaření.


Utopenci se zelím a hořčicí

Špekáčkům v marinátě velmi zdatně sekundují Utopenci se zelím a hořčicí, jejich druhá pozice je nejochvějná a už celkem dlouhodobě trvalá. Češi holt utopence milují, i receptů na jejich přípravu je přehršel, naši utopenci se zelím jsou ovšem vytříbená mlska, to bezpochyb.


Špekáčky na černém pivu

 
Špekáčky na černém pivu - Recepty a vaření
Špekáčky na černém pivu

Špekáčky na černém pivu jakoby čekaly v závětří. Máme je na Receptech už poměrně dlouho, ale nějakého výraznějšího zájmu se jim nedostávalo. Až v poslední době se splašily a vylétly na bronzovou pozici. Ano, špekáčky a pivo to patří k sobě, jistěže.



Nejen masem živ je člověk

A nejen špekáčky :D My se v Receptech a vaření samozřejmě věnujem nejširšímu spektru pokrmů, takže tam máme i mnohá bezmasá jídla a některá dokonce přímo veganská. Některé jsou i zdatně oblíbené, každopádně uzeninám se nepřibližují ani na sto mil. Možná podvědomě si náš web vybírají tací, kteří tuší, že my v redakci jsme neochvějní masožrouti. Ale čert ví, třeba je to s důvody oblíbenosti uzenin úplně jinak.


Humorec na konec

Pokud si chce člověk dělat z něčeho či někoho legraci, měl by si umět udělat srandu i sám ze sebe či z jemu oblíbených věcí. A nyní vám to názorně předvedeme. K obrázku dodáváme "že někdy je opravdu nejlepší žít v blažené nevědomosti :D"
 

Párky jsou božské jídlo..



AzaŽurnál - Blog AN
Recepty a Vaření - AzaNoviny

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)