Seznam stránek

04 července 2022

AZANOVINY přejí všem krásné prázdniny, my ale jedeme naplno

Mnohým začaly prázdniny a doba dovolených. Chtěli bychom všem čtenářům popřát jejich krásné prožití :)

Projekt AzaNoviny Xmagazín A-A ovšem letní prázdninový čas nevnímá jako dva měsíce lehára. Budeme konstantně produkovat obsah, jako by se nechumelilo (což je v létě, ano, opravdu mimozní slovní obrat :D). Ovšem i to vystihuje AN, jsme jiní, jsme svoji, jsme bezkonkurenční. Každopádně náš hlavní web AzaNoviny pojede i v letním dovolenkovém čase na plné obrátky, stejně tak tomu bude i na osobním blogu našeho zakladatele Anděla Azazela Xglosy.

 

AzaNoviny - Prázdniny 2022


Nejnovější počiny Xmagazínu

AzaNoviny.eu

Na AzaNovinách probíhá nadále již avizovaná změna u receptů ohledně tlačítek pod nimi. Recepty a vaření jsou jakousi přidruženou kategorií, která sice netvoří stěžejní obsah, ovšem dle návštěvnosti je velmi populární. Z posledních článků naší hlavní sekce bychom upozornili na informování o open source sociální síti Mastodon, anebo třeba na článek o nové izraelské technologii, která může zase o něco lépe vidět skrz zeď. Informovali jsme i o 20. výročí Zpráv Google.

Xglosy.eu

Anděl Azazel na svém blogu, po takovém návratu ke kořenům a infu o znovuzavedení červené hvězdičky na XChatu, se vytasil s alternativou, jak je u něj občas zvykem. Nejprve představil slovenskou sociální síť Znovu spolu, aby následně recenzoval open source socku s názvem Mastodon. Na glosách bývalo zvykem, že jely přes léto v prázdninovém módu. Nu, tak letos se nic takového konat nebude.

Kecáme a makáme

Ano, na AzaNoviny se můžete letos plně spolehnout, neplánujeme žádný oddychový čas. Budem "kecat a makat" stejně zdatně jako v jakémkoliv jiném období roku. Jelikož se dá říci, že už jsme přešli na jakýsi PROFI mód, tak si ani nic jiného nemůžem dovolit. A upřímně ani nechceme.



Vy si ovšem odfrkněte a užívejte léta, a když budete mít chuť a náladu, nahlédněte co nového v projektu AzaNoviny Xmagazínu A-A. Potěšíte sebe i nás, protože my jsme tu pro Vás a rádi Vám přinášíme bezkonkurenční informace a obsah.

 

AzaŽurnál - BLOG AN
AzaNoviny Xmagazína A-A

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)